TRAKYA ABİGEM A.Ş. Bilgilendirme

Sayın Üyelerimiz; Sizlere Odamızın da ortakları arasında bulunduğu ve iş dünyasına oldukça faydalı olacağına inandığımız TRAKYA ABİGEM A.Ş. hakkında bilgi vererek kurumun sunduğu hizmetlerden faydalanmanızı tavsiye ediyoruz.

TRAKYA ABİGEM A.Ş. (www.trakyaabigem.org ) Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi, Avrupa Birliği Komisyonu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Ticaret ve Sanayi Odaları tarafından kurulan ve sayıları ülke genelinde 15 olan AB İş Geliştirme Merkezlerinden biridir. KOBİ'lere rekabetçiliği geliştirmek, iş imkânları oluşturmak, yerel ve ulusal ekonomiye katkıyı güçlendirmek için geniş kapsamlı bir iş geliştirme hizmeti sağlamak amacıyla kurulan Trakya ABİGEM, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet binası bünyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Trakya ABİGEM’in temel kuruluş amacı, bölgedeki KOBİ’ler başta olmak üzere tüm Türkiye’deki KOBİ’lerin rekabet seviyelerinin ve uluslararası piyasalarda aktivitelerinin arttırılması olarak tanımlanmıştır. Bu amaç çerçevesinde Trakya ABİGEM, asıl olarak KOBİ’leri desteklemeye yönelik bir kurum olmakla birlikte, yasal statü, sektör ve büyüklük gözetmeden tüm kurumlara ve işletmelere hizmet sağlamaktadır.

İlk açılışı 05 Ocak 2009 tarihinde yapılan Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Mart 2011 tarihinde Anonim Şirket olmuştur. Ortakları Bölgemizin önde gelen kurum ve kuruluşlarından oluşmaktadır. Trakya ABİGEM A.Ş' ye ortak olan kurumlar şunlardır;

Tekirdağ TSO ve TB, Çerkezköy TSO ve TB, Edirne TSO ve TB, Keşan TSO ve TB, Çanakkale TSO ve TB, Babaeski TSO ve TB, Kırklareli TSO ve TB, Çanakkale TSO ve TB, Çorlu TSO ve TB, Malkara TSO ve TB, Gelibolu TSO, Hayrabolu TSO ve TB, Uzunköprü TSO ve TB, Biga TSO.

Trakya ABİGEM A.Ş.’nin resmi sitesi incelendiğinde; bünyesinde bulunan uzman kadrosu ile bölgemizde bulunan iş dünyasına; EĞİTİM, DANIŞMANLIK, PROJE DANIŞMANLIĞI VE YÖNETİMİ, YATIRIM TEŞVİKLERİ, MARKA, PATENT, TASARIM başlıkları altında desteklerini sürdürmektedir.

Ayrıca Trakya ABİGEM A.Ş.’nin KOBİ’lere yönelik ücretsiz online eğitimlerinin yer aldığı www.abigemakademi.com adresini incelemenizi tavsiye eder, ücretsiz eğitimlerden yararlanma fırsatını değerlendirmenizi öneririz.

Eğitim Kategorileri: Satış, Temel İş Becerileri, Ekip Yönetimi ve Toplantı Yönetimi, Yönetim ve Liderlik, Etkin İnsan Yönetimi, Girişimcilik, İnsan Kaynakları, Kariyer, Office başlıklarıdır ve bu başlıklar altında 46 e- eğitim bulunmaktadır.

Trakya ABİGEM A.Ş.

Adres: Turgut Mah. Atatürk Bulvarı No:22 Tekirdağ

Tel: 0 282 261 10 29 Fax: 0 282 261 00 63 Web: www.trakyaabigem.org

Not: Sizlere daha fazla bilgi sunmak ve ilgili şirket ile olabilecek tüm görüşmelerinizi ve bağlantıları kurmak için Odamız Genel Sekreteri ( 02842251014 – dahili 115 ) Nevzat Taşkın ile irtibat kurabilirsiniz.

[gallery link="file" ids="1136,1138"]