Marmara, Trakya ve Batı Karadeniz Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Gerçekleşti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Marmara, Trakya ve Batı Karadeniz Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt katılım sağladı.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda gerçekleştirilen toplantıda, sektörler ve illerde yaşanan sıkıntıları ve çözüm önerileri istişare edildi.

[gallery ids="6581,6582,6583"]