ETSO'dan Üyelerine Özel; Dış Ticaret İstihbaratı Danışmanlık Hizmeti

Trakya Kalkınma Ajansı ve Trakya’da faaliyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğinde kurulan Trakya Dış Ticaret Hizmet Merkezi Ocak ayı itibariyle Edirne Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine hizmet vermeye başladı.

Üyelerimizden, hiç ihracat yapmamış, ihracata yeni başlamış, ihracat faaliyeti kesintiye uğramış veya ihracat kapasitesini artırmak isteyen firmalara ürünlerinin ihracatı için hedef olabilecek ülke ve müşterilere ulaşmada özel danışmanlık hizmeti sunan Dış Ticaret İstihbarat sistemi nokta atışı ihracat imkanı sunuyor.

Dünyada hızla yayılmaya başlayan ticari istihbarat sisteminden bölgemiz firmalarının da istifade ederek dünya standartlarında bir hizmete ve ticari değere sahip olmalarına fırsat sağlayan sistem; Hedef Pazar Araştırması, Hedef Müşteri Araştırması, Danışmanlık Hizmeti, Rekabetçi İthalat Hizmeti, İhale Sorgulama hizmetlerini kapsıyor.

Hizmetten yararlanmak isteyen üyelerimizin www.trakyadisticaret.org adresine kayıt yaptırmaları gerekmekte olup, konu ile ilgili detaylı bilgi için Odamız Dış Ticaret İstihbarat Birimi'nden Aydoğan Girgin(2251014-117/[email protected]/site) ve Nuray Pehlivan(2251014-131/[email protected]/site) ile iletişime geçebilirsiniz.