Edirne Sanayi Sitesinde Faaliyet Gösteren ÇınarMaksan Firmasının Sahibi Mustafa Çınarkök'ü Ziyaret Ettik

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette ÇınarMaksan firmasının sahibi Mustafa Çınarkök özel imalat elektrikli aracı hakkında bilgiler verdi. Odamız Yönetim Kurulu olarak tarım makinaları üretimi, yurt dışına ihracatı, yeni çalışması olan elektrikli özel imalat aracı ve başarılı çalışmalarından dolayı kendisi ile ekibini tebrik ettik.

[gallery link="file" ids="1222"]