Edirne İl Emniyet Müdürü'nden Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaret

Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Edirne Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M. Emre Alp, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yener İşbilir ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Selahattin Kaya ile Ahmet Özalp ile bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt'' Edirne'de ekonominin gelişmesi için en önemli sektörlerden biri turizm ve biz kurumlar olarak turizmin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Turizm şehri olan Edirne bu özelliği itibariyle ilave güvenlik tedbirlerine ihtiyaç duyuyor. Edirne Emniyet Müdürlüğü de bu konuya hassasiyetle yaklaşarak gerekli önlemleri almak noktasında gayret gösteriyor. Bu yüzden kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Emniyet Müdürlüğümüzle ortak çalışmalarımıza devam etmeyi arzu ediyoruz. " diye konuştu.

Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ise ''Görev süremiz boyunca Edirne'nin huzurunu ve güvenini sağlamak adına en iyi şekilde hizmet verdik ve hizmet vermeye devam edeceğiz. Ülkemizin gelişmesi için güvenlik ve huzur çok önemli. Çünkü her konuda olduğu gibi ticaret ve ekonomi de güvenli ortamda gelişir. Bu düşünceler ile bizler Edirne'nin emniyeti için Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile olduğu gibi tüm kurumlarla işbirliği içindeyiz. İlimizin huzurunu ve güvenini sağlamak adına her türlü gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.