Edirne AB Bilgi Merkezi'nden İklim Diplomasi Haftası'nda Film Gösterim Etkinliği

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu İklim Eylem Haftası kapsamında 24-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin 20 farklı ilinde (Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van) panel, seminer, konser, sergi, çocuklarla sohbet gibi çeşitli etkinlikler düzenlemektedir.

Etkinlikler iklim eylemine, Talanoa Diyaloğu'na ve bu kapsamdaki Avrupa Birliği projelerine dikkat çekmeyi amaçlamaktadır.

Etkinlikler kapsamında Edirne AB Bilgi Merkezi tarafından organize edilen ve Yönetmen Semih Kaplanoğlu’nun iklim değişikliğinin etkilerini konu alan “Buğday” filminin gösterimi, 25 Eylül Salı günü saat 14.00’de Balkan Kongre Merkezi’nde yapılacaktır.

Tüm üyelerimiz davetlidir.