“2020 Yılı Asgari Ücret Maliyetlerinin Azaltılması, İstihdam Teşvikleri ve Muhtasar Prim Hizmet Beyanname Uygulamaları” Bilgilendirme Toplantısı

Odamız ve Meridyen 360 Danışmanlık İnsan Kaynakları Ticaret Limited Şirketi Edirne Şubesi işbirliğinde “2020 Yılı Asgari Ücret Maliyetlerinin Azaltılması, İstihdam Teşvikleri ve Muhtasar Prim Hizmet Beyanname Uygulamaları” hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

2001-2016 yılı Sosyal Güvenlik Denetmenlerinden Onur Tok ve İş Hukuku Sosyal Güvenlik Uzmanı Özkan Sarıkaya’nın sunumlarını gerçekleştireceği toplantı 12 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 14:00-17:00 saatleri arasında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenecektir.

Toplantı sonunda katılım belgesi verilecek olup, katılım teyitlerinin en geç 10.02.2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar 02842251014-129 telefon numarası veya [email protected] adresine iletmeniz hususunu önemle rica ederiz.