Odamız Heyeti ile Bulgar- Türk İş İnsanları Derneği Buluşması

Bulgar- Türk İş İnsanları Derneği (BULTİŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Donka Koleva, Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri, Bulgar- Türk iş birliğini güçlendirmek adına gerçekleştirdiğimiz görüşmelere bir yenisini daha eklemek adına Odamızı ziyaret ettiler.

Heyeti, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Suat Bulut, Sayman Üyemiz Mustafa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz karşıladı.

Odamızda gerçekleşen buluşmada, inşaat ve inşaat malzemeleri, lojistik, sigortacılık, endüstriyel mutfak ekipmanları imalatı ve catering gibi sektörlerdeki Bulgar-Türk iş insanlarımız bir araya geldi ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.

Sektörel yatırımlar ve olası projeler istişare edilirken, mevcut olan ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve karşılıklı olarak yatırım ve iş birliği potansiyelinin harekete geçirilmesi adına olası ticari iş birliği fırsatları görüşüldü.

Bulgar- Türk İş İnsanları Derneği ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak kültürlerarası sosyo-ekonomik yapıyı güçlendirmeyi, iş insanlarımızın katkılarıyla ihracatımızın önünü açmayı, ülkelerimizin ticaret hacmini büyütmeyi ve sanayi alanında başarılı iş birlikleri yürütmeyi hedefliyoruz.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Bulgar-Türk İş İnsanları Derneği (BULTİŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Donka Koleva başta olmak üzere tüm BULTİŞ Yönetim Kurulu ve dernek üyelerine teşekkür ediyor, üyelerimizin uluslararası pazarda yer alması için Oda olarak gayretle çalışmaya devam ediyoruz.

Bulgar--Türk-İş-İnsanları-görsel-2.jpeg
Bulgar--Türk-İş-İnsanları-görsel-3.jpeg