Reklam Alanı

Arnavutluk Ankara Büyükelçisi Blerta Kadzadej ve Arnavutluk Edirne Fahri Konsolosu İbrahim Aksoy Odamız Ziyareti

featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Arnavutluk Ankara Büyükelçisi Blerta Kadzadej ve Arnavutluk Edirne Fahri Konsolosu İbrahim Aksoy, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak’ı ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında, Arnavutluk -Türkiye arasındaki ticari, ekonomik ve sosyal bağlantılar istişare edildi ve olası iş birliği alanları görüşüldü.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Blerta Kadzadej’e ve İbrahim Aksoy’a teşekkür ederiz.

Arnavutluk-Ankara-Büyükelçisi-Blerta-Kadzadej-ve-Arnavutluk-Edirne-Fahri-Konsolosu-İbrahim-Aksoy-Odamız-Ziyareti.jpeg

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack