Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTİHDAM GARANTİLİ GASTRO AKADEMİ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI AÇILIYOR

Reklam Alanı
featured
İSTİHDAM GARANTİLİ GASTRO AKADEMİ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI AÇILIYOR
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2022 Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteği ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Edirne İşkur İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürütülen “Gastro Akademi ile Gelecek Mutfakta” projesi kapsamında, işsiz kadın ve gençlerimize yönelik mesleki eğitim kursları açılacaktır.

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından, Şubat ayı itibari ile başlayacak olan eğitim programında, Aşçı Yardımcılığı Eğitim Programı, 450 saat, 12 hafta, Servis Elemanı (Komi) Yardımcılığı Eğitim Programı, 690 saat, 18 hafta sürecek olup, eğitimler sonunda kursiyerlerin eğitim performansı, devamlılığı gibi kriterler değerlendirilerek, kursiyerlerin %50’sinin ilgili sektörde istihdam edilme garantisi taahhüt edilmektedir.

Eğitimlere başvuru kriterleri arasında, 18-35 yaş arası ve İŞKUR’a kayıtlı olmak yer almaktadır. Kursiyer seçimi, başvuru kriterlerine uygun adayların, başvuru sırası ile kayda alınmak sureti ile değerlendirilecek olup, her bir mesleki eğitim programının maksimum kursiyer sayısı 20 kişi ile sınırlıdır.

Bu kapsamda, web sitemizde yer alan ilgili başvuru formunun doldurularak Odamız AB ve Dış İlişkiler Birimine ([email protected]) ulaştırılması beklenmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.


BAŞVURU-FORMU-(1)-(2).docx

İSTİHDAM GARANTİLİ GASTRO AKADEMİ MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI AÇILIYOR
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack