Zıpkınkurt, COVİD19 Çalışma Rehberi Afişlerinin Dağıtımını Gerçekleştirdi

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından COVİD-19 Yeni Koronavirüs ile ilgili bütün işyerleri için ortak, mesleklere ve iş kollarına göre ayrı ayrı düzenlenen ve Üyelerimizin iş yerlerinde asmaları için Odamız tarafından basımı yaptırılmış olan çalışma rehberi afişlerinin dağıtımına başlandı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı ve Genel Sekreter Nevzat Taşkın Üyelerimizi işyerlerinde ziyaret ederek afişleri iş yerlerinde görünürlüğü en uygun bölümlere asmalarını gerektiğini belirttiler.

Ziyarette işletme içi tedbir planını hazırlamalarının önemine değinen Zıpkınkurt üyelerimize COVİD19 salgını hakkında alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirme gerçekleştirdi.