Yılın En İyi Kripto Para Uzmanı Ödüllerini Alan Yönetim Kurulu Üyemizi Tebrik Ederiz

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Sedefçi Des Yapım Organizasyon’un düzenlemiş olduğu Gold Faces Of Turkey (Altın Yüzler Ödül Töreni) ve Crazy Production’un bu yıl 4. Kez düzenlemiş olduğu Uluslararası Kalite Ödülleri Töreninde Hakoman Bilişim olarak “Yılın En İyi Kripto Para Uzmanı” ödüllerini almıştır.

Bir ay içerisinde iki ayrı ödül alan Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Sedefçi’yi kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.