Trakya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı

"Trakya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı" 3-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Trakya Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde bu yıl ilki düzenlenecek olan Trakya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı'nda tekstil, makine, gıda, sağlık, tarım, otomotiv ve inşaat gibi bölgenin öne çıkan sektörlerinden firmalar yer alacak.

Çorlu'da bulunan Trakya Fuar Merkezi bölgemizin en büyük kapalı alan fuarı olmak ile birlikte fuarda 500 firma ve 1000'e yakın markanın yer alacağı ve 100 bini profesyonel olmak üzere 150 bine yakın ulusal ve uluslararası ziyaretçinin fuarı ziyaret edeceği düşünülmektedir.

Fuar alanı bedelleri standlı 200 TL standsız 180 TL olarak belirlenmiştir. Ancak Edirne Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde katılım sağlayacak firmalar için özel olarak %10 indirim uygulanacaktır.

İthalatçı, ihracatçı ve girişimcilerin yanı sıra Balkan ülkelerinden yatırımcıların da katılacağı Çorlu’nun ilk kapsamlı fuar organizasyonu olan ve 03-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘’Trakya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı’’na katılım sağlamak isteyen üyelerimiz konu ile ilgiliOdamız Avrupa Birliği Dış İlişkiler Bölümü (Tel: 0284 225 1014 – Dah:131; [email protected]) ile irtibata geçebilirler.