TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. bir araya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. video konferans aracılığıyla bir araya geldi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'un katılım sağladığı toplantıda, yeniden yapılandırma inşaatı devam eden İpsala Gümrük Kapısı ve yeni yapılacak olan Tır Parkı hakkında istişarelerde bulunuldu.