Ticaret Sicil Müdürlüğü’nden Verilen Belgeler Artık Elektronik Ortamdan Alınabilecek

10/06/2020 tarihi itibariyle Edirne Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından verilen Ticaret Sicil Tasdiknamesi, Merkez Nakli Belgesi (TSY md 111), Şube Açılış Belgesi (TSY md.120) ve İflas ve Konkordato Belgesi (4734 K. 10 md. a ve b bendi) talepleri MERSİS üzerinden e-imzalı olarak verilebilecektir.

T.C. Ticaret Bakanlığı'nın öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin destekleri ile hayata geçirilen uygulama ile dijitalleşme yolunda dev bir adım daha atılmış oldu

Ticaret Sicili Belgelerini elektronik almak  isteyen Edirne Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimiz Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) üzerinden giriş yaparak belge başvuruları alanından e-imzalı belge müracaatında bulunabilmektedir.

Söz konusu belgeler için MERSİS üzerinden talepte bulunulması ve belge harç ücretinin Sanal POS üzerinden ödenmesini takiben Ticaret Sicil Müdürlüğü personellerimiz tarafından gerekli kontroller yapılacak ve e-imzalı olarak üretilerek başvuru sahiplerine elektronik olarak teslim edilecektir.

Bilindiği üzere Odamız üyelik belgeleri (Faaliyet Belgesi, Oda Kayıt Belgesi, İhale Durum Belgesi vb.) 01/01/2018 tarihinden bu güne http://ebelge.tobb.org.tr adresinden ücretsiz olarak e-imzalı olarak temin edilebilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.