T.Ü. Rektörü Tabakoğlu ETSO'yu Ziyaret Etti

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu Odamıza iade-i ziyarette bulunarak Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile görüştü.

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği(KÜSİ) ve Edirne ekonomisine katkılarının konuşulduğu ziyaret esnasında Rektör Tabakoğlu, “Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında Üniversitemizin akademik kadrosunun sanayicileri birebir ziyaret ederek Ar-Ge ve diğer teknik destekler hakkında bilgilendirmesinden sanayiciler çok memnun kalıyorlar. Bu faaliyetlerin kısa ve orta vadede çok olumlu sonuçlar getireceğine inanıyoruz. Bu anlamda sizlerin desteği ve işbirliği de bizim için çok önemli.” diye konuştu.

KÜSİ ziyaretlerini çok önemsediklerini ve işletmelere fayda sağlaması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren ETSO Başkanı Zıpkınkurt “Bugüne kadar yapılan ziyaretlerle ilgili üyelerimizden olumlu geridönüşler alıyoruz. Bundan sonra da artarak devam etmesi için çalışacağız. Ayrıca Üniversitenin şehrimize sağlık turizmi bakımından katkısını da çok önemsiyoruz. Özellikle son dönemde yapılan iyileştirmelerle birlikte bu yönde büyük ivme yaşanıyor. Bu da Edirne ekonomisine bir katmadeğer yaratması bakımından önem kazanıyor.” dedi.

[gallery link="file" ids="1528"]