Köşe Yazarı ve Ekonomi Yorumcusu Prof. Dr. Cem Kılıç ETSO’da

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, iş dünyasına yönelik etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Bu kez, Köşe Yazarı ve Ekonomi Yorumcusu Prof. Dr. Cem Kılıç ETSO’da

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “Kayıtlı Çalışıyorum” projesi kapsamında, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile, Prof. Dr. Cem Kılıç’ın konuşmacı olarak katılımıyla, 23 Şubat Perşembe günü, saat 13.00’de ETSO Konferans Salonu’nda işverenlere yönelik olarak bir konferans düzenlenecektir.

Prof. Dr. Cem Kılıç, sosyal güvenlik konusunda Türkiye’nin önde gelen uzmanlarından olup, Milliyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı ve NTV’de ekonomi yorumculuğu yapmaktadır. “Güncel Ekonomik Gelişmeler” başlıklı etkinlikte Prof. Kılıç, güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirecek, ayrıca kayıtlı istihdam ve işverenlerin faydalanabileceği sigorta prim teşvikleri hakkında katılımcıları bilgilendirecektir.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.