Kadın ve Genç Girişimci Kurulları Hakkında

Sayın Üyemiz: Odamız Bünyesinde oluşturulacak olan Kadın ve Genç Girişimciler Kuruluna katılım sağlamak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan formu doldurmaları ve Odamız Basın ve Halkla İlişkiler görevlisi Ebru Sedefçi’ye teslim etmeleri gerekmektedir.Son başvuru tarihi 14 Ocak 2019 Saat 17.00'ye kadardır. Ayrıntılı bilgi için 0284 225 10 14 Dahili:129 ile görüşebilirsiniz.

Sayın Üyemiz: Odamız Bünyesinde oluşturulacak olan Kadın ve Genç Girişimciler Kuruluna katılım sağlamak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan formu doldurmaları ve Odamız Basın ve Halkla İlişkiler görevlisi Ebru Sedefçi’ye teslim etmeleri  gerekmektedir. Son başvuru tarihi  14 Ocak 2019 Saat 17.00'ye kadardır. Ayrıntılı bilgi için 0284 225 10 14 Dahili:129 ile görüşebilirsiniz.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası

BAŞVURU FORMLARI