İzin Talepleri Formu ve Sokağa Çıkma kısıtlamasından Muaf Yerler ve kişiler Listesi

Sayın Üyemiz;

T.C. İçişleri Bakanlığı'nın 30.11.2020 tarihli ve 89780865­153/20076 sayılı Genelgesinde, Koronavirüs (Covid­19) salgınınn toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu risk yönetme, sosyal izolasyon temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda bir çok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçilmiştir.

Genelgeye Odamız internet sitesinden (http://etso.org.tr/.../t-c-icisleri-bakanligi-30-11-2020...) ulaşılabilmektedir.

Edirne Valiliği tarafından Odamıza iletilen yazıdan anılan Genelgenin ekinde belirtilen "Sokağa Çıkma kısıtlamasından Muaf Yerler ve kişiler Listesi" başlıklı bölümünden belirtilen tüm maddelere ait ayrıntılı olarak istisna kapsamında açık olacak Odamız üyelerinin Yönetici, Görevli ve Yetkililerin listeleri talep edilmektedir.

https://forms.gle/VQeKvr3PN47guk9w7 linkinde bulunan form yardımı ile izin talebinde bulunabilirsiniz. Formun doldurulabilmesi için gmail adresi bulunması gerekmektedir.

Söz konusu başvurular Valiliğimiz tarafından değerlendirilmek ve onaylanmak üzere Odamız tarafından toplu bir şekilde elektronik 02/12/2020 tarihinden itibaren hafta içi her gün Saat 15:00'da gönderimi gerçekleştirilecek olup bu saatten sonra ilave girişler yapılması mümkün olmayacaktır.

Odamız mesai saatleri 10:00 - 16:00 saatleri arasında olduğundan dolayı form girişleri 10:00 da açılacak olup 15:00'da kapanacaktır.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.