İndirim Kampanyasına Destek Devam Ediyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülkemiz genelinde İndirim Kampanyası başlatmasının ardından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak kampanyayı desteklediğimizi açıklamıştık.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak enflasyonla mücadele programı kapsamında üyelerimize kampanyaya katılım çağrısı, düzenlediğimiz basın toplantısı, sosyal medya kanalları ile bilgilendirme gerçekleştirdik.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ise bugün Edirne'de ki esnafları kendi iş yerlerinde ziyaret ederek kampanyaya katılmaya davet etti.

[gallery link="file" ids="900,901,902,903,904,905,906,907,908,909,910,911,912,913,914,915"]