Euroclub Woman Proje Toplantısı ETSO'da Gerçekleşti

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2014-2020 Dönemi Interreg IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında Euroclub Woman ile yürüttüğü projenin 4. Çalışma Toplantısı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı. Toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Bulgaristan tarafından Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoicho Stoichev ve Euroclub Woman Başkanı Tatyana Balakchieva, Odamız Genel Sekreteri Nevzat Taşkın ve proje koordinatörü Elif Yardımcı katıldı. Projenin pandemi dolayısıyla ek süre almasıyla devam eden faaliyetleri ve raporlama prosedürlerinin görüşüldüğü toplantı sonrası Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Sayın Stoichev ile pandeminin her iki bölge turizm ve ticaretine etkilerini istişare etti.