ETSO'dan Sofya İnşaat Fuarı Ziyaret Organizasyonu

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, sektörel fuar heyeti organizasyonlarıyla üyelerine hizmet etmeye devam ediyor.

Bulgaristan'ın Sofya şehrinde 6-9 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası İnşaat Fuarı'na ilgili sektör üyelerimizden oluşan bir heyetle ziyaret planlanmaktadır. Fuarda; inşaat malzemeleri ve makine-ekipmanları, binalarda enerji verimliliği, ekolojik binalar ve iç dekorasyon malzemeleri sergilenecek olup aynı zamanda eş zamanlı olarak aynı fuar alanında Akıllı Ev Teknolojileri, Güvenlik sistemleri ve Su Teknolojileri gibi Özel Bölümler yer alacaktır.

Fuar ziyaret organizasyonuna katılmak isteyen üyelerimizin en geç 11 Şubat 2019 Pazartesi gününe kadar Odamız AB&Dış İlişkiler Şubesi (02842251014-131) ile irtibata geçilmesi önemle rica olunur.

Üyelerimize duyurulur.