ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Mehmet Eren TOBB Türkiye Ekonomi Şurası'na Katıldılar

TOBB Türkiye Sektör Meclislerindeki ve Organize Sanayi Bölgelerindeki tüccar ve sanayicilerimizin karşılaştıkları genel, sektörel ve bölgesel sorunların ve bu sorunlar ile ilgili çözüm önerilerinin ele alındığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi Şurası, Ankara'daki TOBB Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın teşrifleriyle düzenlenen "TOBB Türkiye Ekonomi Şurası"na Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Mehmet Eren katılım sağladı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan TOBB Ekonomi Şurası'nda istihdamdaki yavaşlamanın yarattığı olumsuz etkileri ortadan kaldırmak için TOBB'un tüm üyeleri nezdinde yeni bir istihdam seferberliği başlattığını açıkladı.

Türkiye ekonomisi, istihdam, vergi indirimleri gibi konu başlıklarının ele alındığı Ekonomi Şurası'nda ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Mehmet Eren, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile İstihdam seferberliği hakkında görüştüler.

[gallery link="file" ids="3125,3126,3127,3128,3129"]