ETSO, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde

Genel Kurul dolayısıyla gerçekleştirilen Ankara ziyaretleri kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M. Emre Alp, TOBB Delegelerinden Güven Duvan, Serdar Yalçıner, Engin Bahşi ve Tolga Hekimoğlu Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı'yı makamında ziyaret etti.
Ziyaret süresince ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, İlimiz ile ilgili sorunları aktararak çözümleri hakkında taleplerde bulundu ve yeni projeler hakkında detaylı bilgi aktardı. Zıpkınkurt, Bahçekapılı'ya göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek "Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak yeni projeler üretmeye devam ederek İlimiz ve üyelerimizin sorunlarına hızlı çözüm bulma konusunda olumlu adımlar atacağımıza inanıyorum. İlimiz ve Ülkemiz ekonomisini geliştirmek ve canlandırmak adına üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız." dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı da Edirne Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Ülkemizin gelişmesine yönelik atılacak her adımda gerekeni yaparak sizlerle işbirliği içinde çalışmak bize de güç katar." diye konuştu.

Ziyaret Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı'ya hediye takdiminin ardından sona erdi.