ETSO, TOBB 73. Genel Kurulu'nda Yerini Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 73.Genel Kurulu’na Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, TOBB Delegeleri, Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Edirne İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serkan Üner katıldı.

73. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında iki gün süren programın ilk gününde TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları delegeler ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'ndan katılım sağlayan 13 kişiden oluşan heyet ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

TOBB 73.Genel Kurulunun ikinci günü programı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde 365 Oda/Borsa delegelerinin katılımı ile TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleşti. Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi , TOBB Delegeleri ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Genel Kurul, istihdam, yeşil pasaport, banka faizlerinin düşürülmesi,  iş kanunlarında işveren lehine düzenlemeler yapılması, gibi konu başlıklarının görüşülmesinin ardından son buldu.

[gallery link="file" ids="2532,2533,2534"]