ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren Enez'in Çınarları Ödül Törenine Katıldı

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ve Enez Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği ile düzenlenen "Enez'in Çınarları" Ödül Törenine Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren katılım sağladı.
İngilizce alt yazılı Enez tanıtım filminin izlenmesi ile başlayan program, açılış konuşmalarının ardından ticarette 30 yıl ve üzeri hizmet vererek, bölge ekonomisine değer katan Enez'li işadamlarına ödül takdim edilmesi ile devam etti.

İlk olarak açılış konuşmasını Enez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İzzet Savuran yaptı. Savuran, bugüne kadar bölgede hizmet vermiş tüm esnaflara hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Ardından Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun konuşması yer aldı. "İş camiamızın emekleri ve gayretleriyle, bölgemiz ekonomisi her yıl daha da gelişiyor. Bu camianın mensupları, yaşadıkları sıkıntılara rağmen, her sene daha çok iş, daha çok aş sağlıyor, milletimize daha çok umut veriyor. Yatırımı, üretimi, istihdamı, ihracatı, işte bu salonda gördüğünüz insanlar ve temsil ettikleri camia yapıyor. Bu salonu dolduran vefakâr ve cefakâr üyelerimizle iftihar ediyoruz.İş camiası olarak, dün olduğu gibi yarın da, ülkemizi ve bölgemizi daha güçlü daha zengin yapmak için üretmeye emek vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Helvacıoğlu’nun konuşmasının ardından, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı’nın konuşması yer aldı. Başkan Bostancı, konuşmasında Enez’de var olan potansiyele ve bu potansiyelin iyi değerlendirilmesi gerektiğine vurguladı.Enez’de son yıllarda, gerçekleşen yatırımlar ve iş alanlarının yaratılması ile ilerlemede kaydettiğinin altını çizdi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren ise konuşmasında "Enez, gençlik, sağlık, yat, golf gibi çeşitli kollarda bir çok turizm alanını yapabilecek özelliklere sahip. Ancak Enez'de turizmin kalkınması için öncelikli olarak ulaşımın rahat olması gerekir. Bunun için bir an evvel Enez-Keşan yolunun yapılması gerekmektedir. Bizler ekonomik ve sosyal kalkınma için etki alanımızda katma değer yaratarak, gelişmeyi sürekli kılmak misyonu ile yola çıktığımız bu süreçte enerjimizi her zaman iş dünyası temsilcileri, sektör bazlı çalışmalar, turizmin gelişmesi, ekonomik açıdan İlimizin ve ülkemizin kalkınması için harcayacağız. Ekonomiye can veren siz değerli iş dünyası temsilcilerini bugün yaplan ödül töreni vesilesiyle kutluyorum.Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum." sözlerine yer verdi.

Tören tüm katılımcılara hediye takdim edilmesi ile son buldu.

[gallery link="file" ids="1802"]