ETSO heyetinden anlamlı kermese ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri Edirne Giyim Sanayi ve Birlik Konfeksiyon Fabrikası bahçesinde Lösev yararına bu yıl beşincisinin düzenlendiği anlamlı kermese, ETSO heyeti katılarak destek oldu.

Firma bünyesinde çalışanların bir araya gelmeleri ile faaliyet gösteren EGS & Birlik Hanımeller Kulübü'nün, geliri tamamen Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağışlanmak üzere fabrika bahçesinde kendi hazırladıkları yiyecek, içecek ve el işlerini satışa sundular.

ETSO heyeti Edirne Giyim Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mümtaz İsmail Erman ve Genel Koordinatör Sayhan Türkeş ile görüşerek tebrik etti. Zıpkınkurt: “Odamız üyesi, Edirne Giyim Sanayi A.Ş.'nin İlimiz ve ülkemiz ekonomisine istihdam ve ihracat açısından büyük katkı sağlamanın yanı sıra sosyal sorumluluk alanında da yaptığı etkinlikler ile çevrelerine olan duyarlılıklarını bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Örnek duyarlılığınızdan dolayı sizleri kutluyoruz” dedi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt fabrika çalışanlarını kutlayarak: “Böylesine önemli bir toplumsal duyarlılığa imza atan Edirne Giyim Sanayi-Birlik Konfeksiyon çalışanlarını da örnek projelerinden dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

[gallery link="file" ids="3861"]