ETSO 5. Meslek Komite ile ÇTSO 8. Meslek Komite Karşılaştırmalı Toplantısı Çanakkale'de Gerçekleşti

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Komite ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 8. Meslek Komite Karşılaştırmalı Toplantısı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Selçuk Semizoğlu ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO Meclis Başkanı Emre Alp, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı eşliğinde gerçekleşti. İnşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren her iki Odanın meslek komite üyeleri, 2019 yılı süresince gerçekleştirilen faaliyetleri, ele alınan meslek grubu sorunları, yürütülen lobi faaliyetleri ve sektörün mevcut durumuna ilişkin istişarelerde bulundu.