Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Kurumsal Bir Hizmet Daha: TOBB2B PLATFORM ÜYELİĞİ

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ticari potansiyellerini geliştirmek için her gün yeni bir hizmet sunuyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, KOBİ’lerimizi küresel oyuncu haline getirmek, dünyadaki yeni gelişmeleri, trendleri ve teknolojileri takip ederek Türk özel sektörümüzü başarılı hale getirmek amacıyla kurduğu dış ticaret platformuna Odamız Kurumsal Üyeliğini tamamlamış olup Edirne’de faaliyet gösteren işletmelerin yurtiçi ticari partnerleriyle tanışmasına ve yurtdışına açılmasına imkân sağlayacak.

Odamız aracılığıyla TOBB2B Dış Ticaret Platformu’na kayıt yaptırmak isteyen üyelerimiz Odamız AB&Dış İlişkiler Şubesi (0284 2251014 / 130-131 / [email protected]/site - [email protected]/site) ile irtibata geçerek detaylı bilgi alabilir ve üyeliklerini gerçekleştirebilirler.