Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Sezai Irmak, Meclis Başkanı Mustafa Emre Alp, Başkan Yardımcıları Suat Bulut ve Yunus Saç, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Yılmaz, Meclis Üyemiz Serdar Yalçıner ve Genel Sekreter Nevzat Taşkın ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 'nu makamında ziyaret etti.​​

Ziyarette TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Seçimler sonrasındaki yeni yapılanma ile birlikte bir nevi tanışma toplantısı olan ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Edirne’de çok zorlu bir seçim süreci yaşadık. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak 15 gün adeta gündem durdu. ETSO seçimlerinin dışında hiçbir konu konuşulmadı. Allah’a şükür alnımızın akıyla seçimden çıktık. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı oldum. Çok mutluyum. Kırgınlıklar geride kaldı. Herkesi kucakladım seçimden sonra. Çünkü hepimiz aynı Odanın üyesiyiz. Benzeri işlerde çalışıyoruz. Ekibimle beraber tüm üyelerimizin hizmetindeyiz. Sayın Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettik bugün. Ben çok mutlu oldum. Gıyaben tanıyordum ama bugün yakından tanıma fırsatım oldu. Çok dolu bir insan. Ticaret alemine çok büyük katkılar sunacağına inancım tam. Ekip olarak gönülden destekliyoruz kendisini. İnşallah Mayıs’ta da gerekeni yaparız”.

[gallery ids="8307,8308,8309,8310,8311,8312,8313,8314,8315,8316"]