Edirne Kadın Girişimciler Kurulu, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran'ı ziyaret etti

TOBB Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Kurul üyeleri, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Edirne Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri kendilerini tanıtarak Kadın Girişimciler Kurulu'nun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Kurul Başkanı Elmas Aslan yaptığı konuşmada Başsavcı Savran'ın yoğun programı içerisinde kendilerini ağırlamasından duydukları memnuniyeti ifade etti. Kadınların iş hayatında ve sosyal hayatta daha fazla yer alması noktasında çalışmalar yaptıklarını ve bu aşamada koordinatör Odamız Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın da desteklerini esirgemediğini söyleyerek, Başsavcı Muhammet Savran'ı Kadın Girişimciler Kurulu'nun projesi olan Kırsalın Doğal Pazarı'na davet etti.

Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran da kadın girişimciliğin önemini vurgulayarak ülkemiz ekonomisine kadının katkısını çok önemsediğini dile getirdi.

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Kurul üyeleri Başsavcı Savran'a teşekkürlerini iletti.

[gallery link="file" ids="3121"]