Edirne Belediye Başkanlığı'nın Talep, Şikayet, Görüşler Konulu Yazısı Hk.

Edirne Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Odamıza gelen yazıda Edirne Belediye Meclisi’nin 07.12.2021 tarih ve 2021/188 sayılı kararı ve 09.12.2021 tarih ve 92528547-520 sayılı Valilik Olur’u ile Edirne’nin en önemli ve uzun caddesi olan Talatpaşa Caddesi ile batısında eski E-5 olarak bilinen Yıldırım semti altında bulunan kısmının çevre yolu bağlantısının bulunduğu karayolları sorumluluk sınırına kadar ve doğusunda bulunan E-5 Karayolu Caddesiyle birlikte TED Koleji yakınındaki yeni Kırklareli Yolu Kavşağına kadar olan kısımlar dahil olmak üzere “Atatürk Bulvarı” olarak isim değişikliği yapılmış olup, bu cadde isimlerinde bulunan işyerlerinin güncel adres bilgilerinde değişiklik olduğu bildirilmiştir.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.