"ECO WOMEN - Daha İyi Bir Yaşam için Doğal Kaynakların Yönetilmesi Girişimleri" Projesi İmza Töreni Sofya'da Gerçekleşti

Avrupa Birliği Başkanlığının Ulusal Otorite görevini yürüttüğü Interreg IPA Türkiye-Bulgaristan Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2014-2020 dönemi 2. teklif verme çağrısı kapsamında Odamız ve Yambol TSO EuroClub Women işbirliği ile hazırlanan ve hibe almaya hak kazanan "ECO WOMEN - Daha İyi Bir Yaşam için Doğal Kaynakların Yönetilmesi Girişimleri" isimli projenin imza töreni Sofya'da gerçekleşti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Emre Alp'in katıldığı törenin açılışını Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Faruk Kaymakçı, Bulgaristan Bölgesel Kalkınma ve Kamu Çalışmaları Bakan Yardımcısı Denitsa Nikolova ve Sofya Büyükelçisi Hasan Ulusoy yaptı.

[gallery link="file" ids="1180,1181,1182,1183,1184,1185"]