Almanya Federal Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Johannes Regenbrecht Odamızı Ziyaret Etti

Almanya Federal Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Johannes Regenbrecht, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı M. Emre Alp’i ziyaret etti.

Ziyarette Edirne’nin konumu itibari ile Avrupa’ya açılan sınır kapıları olması, hızlı tren projesinin hayata geçmesi ile de hem ticari hem de turizm açısından İlimize ekonomik katkı sağlayacağı hususunda ve iki ülke arasında hali hazırda bulunan ticaret bağlarının güçlendirilmesi için yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Almanya ve Edirne arasındaki iletişim ağının güçlendirilmesi ve işbirliği ile ticaret hacminin arttırılmasına yönelik olarak fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Almanya İstanbul Başkonsolosu himayesinde Odamız işbirliği ile Türk-Alman İş Forumu yapılması için hazırlıkların başlamasına karar verildi.