Yunanistan Konsolosluğu Akredite Acenteler Bilgilendirme Toplantısı Odamızda Düzenlendi

Yunanistan Edirne Konsolosluğu ve vize başvurularında harici hizmet sağlayıcı Kosmos Vize iş birliği içerisinde Odamız Meclis Toplantı Salonunda yıllık bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yunanistan Edirne Konsolosu Aris Radiopoulos başkanlığında yürütülen toplantıya, Yunanistan'a seyahat etmek isteyen turistlerin vize başvurularını uygun şekilde sunmalarına rehberlik sağlamak amacıyla Konsolosluğun yetki alanında bulunan akredite seyahat acenteleri katılım sağladı.

Yunanistan-Konsolosluğu-Akredite-Acenteler-Bilgilendirme-Toplantısı-Odamızda-Düzenlendi-2.jpeg
Yunanistan-Konsolosluğu-Akredite-Acenteler-Bilgilendirme-Toplantısı-Odamızda-Düzenlendi-3.jpeg
Yunanistan-Konsolosluğu-Akredite-Acenteler-Bilgilendirme-Toplantısı-Odamızda-Düzenlendi.jpeg