Uluslararası Plovdiv Agra Tarım Fuarı

Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimizden oluşan heyet ile 21 Şubat 2024 Çarşamba günü Uluslararası Plovdiv Agra Tarım Fuarı’nı ziyaret ettik.

Çeşitli ülkelerden oldukça yoğun ziyaretçi katılımıyla gerçekleşen ve çok sayıda Türk firmanın yer aldığı fuarda, Odamız Üyesi Orgatek Organik Gübre Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin fuarda açtığı standı ziyaret ederek firma yetkilisi Fehime Koç ile bir araya geldik ve başarılarının devamını diledik.

Fuarda büyük ilgi ve beğeniyle yer alan Trakya Üniversitesi’nin standını da ziyaret ettik ve kendilerini tebrik ettik.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası fuar heyeti olarak tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmeleri yakından inceledik ve iş fırsatları hakkında bilgiler edindik.

Üyelerimizin yurtdışı pazarlara açılması, mal ve hizmetlerini yeni pazarlara daha rahat ulaştırarak İlimiz ve Ülkemiz ekonomisine katkıda bulunabilmeleri adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Uluslararası-Plovdiv-Agra-Tarım-Fuarı-1.jpeg
Uluslararası-Plovdiv-Agra-Tarım-Fuarı-2.jpeg