Odamız Yönetim Kurulundan Edirne Toptancılar Ve İmalatçılar Sitesindeki Yangında Zarar Gören Üyelerimize Geçmiş Olsun Ziyareti

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H. Sezai Irmak, Meclis Başkanımız M. Emre Alp ve Yönetim Kurulumuzdan oluşan heyet, Edirne Süloğlu yolu üzerinde bulunan Edirne Mobilyacılar ve İmalatçılar Sitesi’nde çıkan yangından etkilenen Odamız Üyelerini ziyaret etti.
Odamız Başkanları ve Heyetimiz, yangından etkilenen Polat Petrol ve Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. sahibi Suat Polat'a, Tümpa Pazarlama Ltd. Şti. sahibi Ümit Dertli'ye, Tan Aksesuar Mobilya İç Tasarım İnş. Ve Tic. Ltd. Şti. sahibi İsmet ve Mehmet İlktan'a, İçcan Bilişim Bilgisayar Elektronik İnş. Tic. ve San. Ltd. Şti. sahibi Dursun ve Hüseyin İçcan'a ve Özkırımlı Gıda Pazarlama Tekstil Hayvancılık Dış Tic. Ltd. Şti sahibi Engin Erduğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.