featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

TOBB Edirne İl KGK İcra Komitesi Üyelerimiz Sema Pekin, İlknur Özcan, Gül Yıldırım, Kader Tuna Yüknü, Nuray Yılmaz Geldi ve TOBB Edirne İl GGK İcra Komitesi Üyelerimiz Tuğba Cansu Gökgöl, Olgun Bulut, Rüstem Oğuz, Mehmet Can Altuğ, Cihan Arda Turut, Tümer Kurt ve Emre Akan ile Edirne Valisi Yunus Sezer’i makamında ziyaret ettik.

Kadın ve gençler olarak kentimizin ve bölgemizin gelişmesine katkı sağlayacak olası projeleri değerlendirdik ve Sayın Valimiz Yunus Sezer’den desteğini istedik.

Desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Yunus Sezer’e nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

Edirne TSO Kadın ve Genç Girişimcilerimiz, İlimizi kalkındırmak ve bölge ekonomisini geliştirmek için ürettiği yeni projelerle yepyeni bir hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack