Reklam Alanı
Reklam Alanı

Gastro Akademi Eğitim Mutfağı Kursiyerlerimize “Sürdürülebilirlik, Gıdanın ve Gastronominin Geleceği” Konulu Söyleşi

Reklam Alanı
featured
Gastro Akademi Eğitim Mutfağı Kursiyerlerimize “Sürdürülebilirlik, Gıdanın ve Gastronominin Geleceği” Konulu Söyleşi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Prof. Dr. Nezih Müftügil’in katılımı ile Odamız Gastro Akademi Eğitim Mutfağı kursiyerlerine yönelik “Sürdürülebilirlik, Gıdanın ve Gastronominin Geleceği” konulu söyleşi, açılışını gerçekleştirdiğimiz eğitim mutfağında gerçekleşti.

Prof. Dr. Nezih Müftügil anlatımıyla gerçekleştirilen söyleşide, gıdaya ulaşımda sürdürülebilirliğin önemi hatırlatılırken bu konuda alınabilecek önlemlere dikkat çekildi.

Özellikle işin üretme kısmında yer alan kursiyerlerimizin gelecek nesillere temiz ve sağlıklı bir çevre bırakma sorumluluğunu vurgulayan Sayın Nezih Müftügil, hayata geçirdiğimiz bu proje ile bilinçli ve yeni dünya düzenindeki gıda vizyonuna hakim olarak eğitimi tamamlayacak olan kursiyerlerimize başarılar diledi.


Gastro-Akademi-Eğitim-Mutfağı-Kursiyerlerimize-“Sürdürülebilirlik,-Gıdanın-ve-Gastronominin-Geleceği”-Konulu-Söyleşi-1.jpeg
Gastro-Akademi-Eğitim-Mutfağı-Kursiyerlerimize-“Sürdürülebilirlik,-Gıdanın-ve-Gastronominin-Geleceği”-Konulu-Söyleşi-2.jpeg
Gastro-Akademi-Eğitim-Mutfağı-Kursiyerlerimize-“Sürdürülebilirlik,-Gıdanın-ve-Gastronominin-Geleceği”-Konulu-Söyleşi-3.jpeg
Gastro-Akademi-Eğitim-Mutfağı-Kursiyerlerimize-“Sürdürülebilirlik,-Gıdanın-ve-Gastronominin-Geleceği”-Konulu-Söyleşi-4.jpeg

Gastro Akademi Eğitim Mutfağı Kursiyerlerimize “Sürdürülebilirlik, Gıdanın ve Gastronominin Geleceği” Konulu Söyleşi
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack