featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Edirne Valisi Yunus Sezer ve eşi Canan Sezer Hanımefendi başkanlığında gerçekleştirilen "İlk Mütevelli Heyet Toplantısı"na Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak ve AB Dış İlişkiler Koordinatörü Elif Yardımcı katıldı.

Çok sayıda sivil toplum örgütü ve İlimiz özel sektör temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda, İlimiz Edirne'nin ulusal ve uluslararası platformda marka şehir haline gelmesi için izlenecek yol haritası heyet üyeleri ile birlikte detaylıca istişare edildi.

Payitaht şehrimiz Edirne'de her kesimden insana dokunmak, her alanda fark yaratmak, insanımıza ve İlimize katma değer yaratacak işlere imza atmak için oluşturulan Mütevelli Heyeti'nde yer almaktan onur duyar, her türlü çalışmanın Odamız olarak destekçisi olacağımızın altını çizeriz.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack