Çin Heyetini Odamızda Ağırladık

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Ekonomik ve Ticari İşler Bakan Müşaviri Liu Yuhua ve beraberindeki Çin Sanayi İş Adamları Derneği (ÇİNSİAD) Başkanı Zhou Yanquan’ı misafir etti.

Edirne olarak Çin ile yakın ilişkiler kurmanın İlimiz ve ülkemiz ekonomisini canlandıracağını, Edirne için ayrı bir yenilik olacağını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız, görüşmenin iki taraf için de olumlu geçtiğini ve Sayın Liu Yuhua ve Zhou Yanquan ile ülkelerarası verimlilik ve kalkındırma konularının üzerinde durduklarını belirtti.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak yenilikçi bir yayılma stratejisi ile ilerliyor, İlimiz ticari hayatını canlandırmak için olağan gücümüzle çalışıyoruz.

Çin-Heyetini-Odamızda-Ağırladık-1.jpeg
Çin-Heyetini-Odamızda-Ağırladık-2.jpeg