featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 30.11.2023 tarihli ve 13009 sayılı yazıda,

2023 itibarıyla 23 farklı sektörde, 44 milyar avronun üzerinde yatırım ve 115.000'in üzerinde istihdam sağlayan 122 yabancı yatırımcının üye olduğu bir kuruluş olan Sırbistan Yabancı Yatırımcılar Konseyi (Foreign Investors Council-FIC) tarafından Sırbistan'daki mevcut iş ortamının değerlendirilerek geliştirilmesi amacıyla çeşitli tavsiyeler içeren "Beyaz Kitap-White Book" adlı bir çalışmanın yayımlandığı ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu çalışmaya https://fic.org.rs/WhiteBook2023.pdf adresinden ulaşılmakta olup, Beyaz Kitap 2023 Özeti ve 2023 Yılı FIC İndeksi yazımız ekinde gönderilmektedir.

Saygılarımızla.

Yabancı-Yatırımcılar-Konseyi---FIC-Beyaz-Kitap_Ek_2023-Yılı-FIC-İndeksi.pdf
Yabancı-Yatırımcılar-Konseyi---FIC-Beyaz-Kitap_Ek_Beyaz-Kitap-2023-Özet.pdf

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack