featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 22.11.2023 tarihli ve 12777 sayılı yazıda,

Suudi Arabistan Krallığı (SAK) Dışişleri Bakanlığı Mekke Bölgesi Şubesince iletilen Nota ve ekinde, SAK'da yaşayan yabancılar hakkında verilen kesinleşmiş mahkeme kararlarının https://new.najiz.sa/applications/iexecution/Inquiry bağlantısı aracılığıyla sorgulanabildiği, söz konusu kesinleşmiş hükümler neticesinde alacakları olan yabancı şirket ya da özel kişilerin, ikametleri bitse veya SAK'ı terketmiş olsalar dahi bu sorgu sayfasından, sadece başvuru numarasını girerek, alacaklarına dair verilen kesinleşmiş hükmü görebilecekleri ifade edilmektedir.

Saygılarımızla.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack