featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sayın Üyemiz,

Edirne Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü'nden Odamıza iletilen 06.12.2023 tarihli ve 2938 sayılı yazıda,

Bağımlılık ile Mücadele Yüksek Kurulunun 10.02.2022 tarih ve 10 numaralı kararı (Bağımlılık ile mücadele kapsamında yürütülen, ulusal bazdaki saha araştırmalarının Küresel Gençlik Tütün Araştırması, Küresel Yetişkin tütün araştırması, Üniversite Gençliği Profil Araştırması, ESPAD, GPS sorumlu kurumlar tarafından yeni bir izne veya onaya ihtiyaç olmadan yapılmaya devam edilmesine, ayrıca ilki 2022 yılı olacak şekilde 81 ilin her birinin mevcut durumlarının tespit edilmesine yönelik söz konusu araştırmaların soru formları kullanılarak il bazlı saha araştırmalarının yapılarak raporlarının yeni bir karara ihtiyaç durulmadan BMK ve BMYK’ya sunulması) uyarınca ve 01.08.2023 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısında alınan 1 numaralı karar (10.02.2022 Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu’nun 10 numaralı kararı doğrultusunda yapılması istenen anketler için bir komisyon kurulup, değerlendirme yapılarak hangi anketlerin kurumların işbirliği ile uygulanacağına) gereğince; BMYK tarafından belirlenen anketlerden olan Küresel Yetişkin Tütün Araştırması anketi çevrimiçi yapılmaya uygun hale getirilmiştir.

Bu kapsamda, https://anket.edirnesaglik.gov.tr/ adresi üzerinden ankete giriş sağlanabilmektedir.

Saygılarımızla.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack