featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 28.07.2023 tarihli ve 8224 sayılı yazıda,

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da 25-29 Ekim 2023 tarihleri arasında Halal Expo Endonezya (HEI) Fuarının düzenleneceği bildirilmiştir. Etkinliğe ilişkin olarak hazırlanan bilgilendirici broşür ekte yer almaktadır.

Yazıda devamla, Helal belgeli gıda, kozmetik, turizm gibi çeşitli sektörleri bir araya getiren Helal Expo Endonezya Fuarı'na Türkiye'de helal sektöründe faaliyet gösteren firmaların katılım sağlamasının ülkemizin helal sektöründeki önemine vurgu yapılması açısından son derece faydalı olacağı belirtilmektedir.

Saygılarımızla.

Helal-Expo-Endonezya-(HEI).eyp.pdf

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack