featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Değerli Üyemiz,

Dünya hızla değişiyor ve gelişiyor. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin bu değişimin bir parçası olması için var gücümüzle çalışıyoruz.

Yaptığımız çalışmaları, düzenlediğimiz eğitimleri, mesleki sorunlarınızın çözümü için gerçekleştirdiğimiz girişimleri sizlere bildirebilmemiz bizim için büyük önem taşımaktadır.

Tüm faaliyetlerimizi web sitemiz, sosyal medya hesaplarımız ve yerel medyamız ile duyurduğumuz gibi sizleri sık sık e-posta, SMS ile de bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Bu bilgilendirmelerin sağlıklı olarak tarafınıza iletilebilmesi için kayıtlarımızda yer alan iletişim bilgilerinizin güncel olması büyük önem taşımaktadır.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek hedefiyle Odamız tarafından "ÜYE BİLGİLERİ GÜNCELLEME" çalışması başlatılmıştır.

Birkaç dakikanızı ayırarak bilgilerinizi "GÜNCELLEMENİZİ" rica ediyor, katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Üye Bilgileri Güncelleme Formu: https://tr.surveymonkey.com/r/ETSO_Uye_Bilgi_Guncelleme

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack