featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 29.11.2023 tarihli ve 12961 sayılı yazıda,

Cezayir Ankara Büyükelçisi Amar Belani'nin mektubunda, Cezayir Enerji ve Madencilik Bakanlığı bünyesindeki Demir Dışı Madencilik Ürünleri ve Faydalı Maddeler için Ulusal Şirketi ENOF / SPA'nın (http://enof.dz/) Türk firmaları ile işbirliği yapmak istediğini bildirmektedir.

Şirketin demir dışı mineral ürünlerin üretimi ve ticarileştirilmesinde uzmanlaştığı ve başlıca ürünleri arasında Pantonit Barit, Dolomit, Feldspat, Kalsiyum Karbonat, Molomit ve İnşaat Çakılı bulunduğu kaydedilmektedir.

Söz konusu Şirket ile işbirliği konusunda bilgi almak isteyen firmaların listesi, Birliğimize ([email protected]) işbirliği talebi ulaşması halinde, Cezayir Ankara Büyükelçiliğine iletilebilecektir.

Saygılarımızla.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack