featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 04.12.2023 tarihli ve 13105 sayılı yazıda,

Türkiye ile Birleşik Krallık arasında yürürlükte bulunan Serbest Ticaret Anlaşması'nın kapsamının genişletilmesi ile ilgili hizmet sektörleri, dijital ticaret ve yatırım alanlarında müzakere sürecinin başlatılmasının öngörüldüğü bilgisi verilmiştir.

Yazıda, Birleşik Krallık pazarında faaliyet gösteren veya Birleşik Krallık pazarı ile ilgilenen temsilcilerin ve yatırımcıların konu hakkındaki görüşlerinin alınması amacıyla, yazıda bilgisi verilen internet adresi üzerinden 17 Ocak 2024'e kadar erişilebilecek bir anket oluşturulduğu belirtilmiştir.

Saygılarımızla.

Ticaret-Bakanlığı'ndan-alınan-yazı.pdf

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack