Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Giriş Yapın yada Üye Olun

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası

  • Edirne Ticaret ve Sanayi Odası
  • Adres:
  • 1. Murat Mahallesi Talatpasa Cad. No: 80 EDİRNE
  • Tel: (+90) 284 225 10 14
  • Faks: (+90) 284 212 98 64
  • E-posta: etso@etso.org.tr

BULGARİSTAN VİZESİ

Bulgaristan Vizesi Başvuru Formu

Konsolosluk Bilgileri

 Bulgaristan Edirne Konsolosluğu

Kançılarya: Talat Paşa Asfaltı, No: 31, Edirne

Telefon: (284) 214 06 17

Faks: (284) 214 84 82

E-Posta: bulkonsedn@ttnet.net.tr 

Çalışma Saatleri: 09.00 - 18.00

Görev Bölgesi: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ.

Bulgaristan Vize Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

İşveren olarak Bulgaristan vize başvurusu

  • Şirketin Antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,
  • Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,
  • seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe 
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi 
  • Vergi Levhasının Fotokopisi 
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi 
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi 
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonları, 
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Bulgaristan’daki Firmadan Davetiye
  • (Bulgaristan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.) 2 Resim (Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini kapsayan 30,000? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak Bulgaristan vize başvurusu

  • Şirketin Antetli kâğıdına kaşeli ve imzalı olarak, Bulgaristan konsolosluğa hitaben, 
  • İşveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe. 
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının Fotokopisi 
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi Fotokopisi
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi 
  • Sigorta işe giriş bildirgesi Fotokopisi
  • (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi) 
  • 4 aylık sigorta bildirgesi Fotokopisi
  • Son üç aylık Bordro Fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan Fotokopisi 
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi 
  • Kredi Kartları Fotokopisi 
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları, 
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Bulgaristan’daki Firmadan Davetiye (Bulgaristan dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.) 
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız) 
  • Seyahat Süresini kapsayan 30,000? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev Hanımı olarak Bulgaristan vize başvurusu 

  • Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe 
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi 
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi 
  • Eşi çalışıyor ise veya İşveren ise da belirtilen belgeler eklenecektir. 
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış) 
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız) 
  • Seyahat Süresini kapsayan 30,000? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası 
  • Eşinin geçerli yada eski Bulgaristan vizesi varsa fotokopileri 

 

Öğrenci olarak Bulgaristan vize başvurusu 

  • Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe 
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi 
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Bulgaristan a seyahat edebilmesi için muvafakat name 
  • Aile İşveren ise veya bordrolu ise da belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir. 
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız) 
  • Seyahat Süresini kapsayan 30,000? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanin geçerli yada eski Bulgaristan vize si varsa fotokopileri 

 

Emekli olarak Bulgaristan vize başvurusu 

  • Bulgaristan Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe 
  • Emekli cüzdanı Fotokopisi 
  • Sağlık karnesi Fotokopisi 
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Banka cüzdan Fotokopisi 
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız) 
  • Seyahat Süresini kapsayan 30,000? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Evraklarınız bize ulaştıktan sonra en kısa sürede vize müracaatınız yapılır ve başvuru Pasaport ve diğer gerekli sonucunuz yine en kısa sürede ulaştırılır.! 

İLK DEFA Schengen Vizesi Alacak KİŞİLER ŞAHSEN Başvurmak ZORUNDADIR! 

Daha önceden alınmış bir Schengen vizeniz varsa şirketimiz konsolosluklara sizin adınıza başvuru yetkisine sahiptir.

Yukarı çık.