SAYISAL TAKOGRAF KARTI

Sayısal Takograf Kartı Başvuru Prosedürleri ve Gerekli Belgeler

• STAUM - Sayısal Takograf Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin https://staum.tobb.org.tr/PinacaWeb/ sayfasına tıklayarak ön başvurunun yapılması gerekmektedir.
  • Ön başvuru sırasında verilen numara ile ödemenin yapılarak, başvuru sırasında dekontun Odamıza ibraz edilmesi gerekmektedir. (Sürücü kartları için 130 TL ödeme Türkiye Vakıflar Bankası’na yapılacaktır. İnternet bankacılığından ya da EFT yapılarak ödeme işlemi kabul edilmemektedir)
  • Talep edilen diğer belgeler:
    1. Sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi
    2. Nüfus cüzdanınızın aslı ve fotokopisi
    3. Biyometrik fotoğraf (3,5-4,5 cm ebatında, cepheden, arka fon açık renk-tercihen beyaz-) şeklindedir.

Başvuru sahipleri yukarıdaki evrakları Odamıza ibraz etmeden önce ön başvuru işlemleri ile ödemeyi gerçekleştirmiş olmalıdırlar. Kartların teslimatları başvurunun yapıldığı Odalardan gerçekleştirilmektedir.